Toepassingen van Buddify

Creëer de meest waardevolle plek in je niche markt online

Kenniscommunity voor leden

Met Buddify kun je een kenniscommunity maken voor je bedrijf. Deze online omgeving is voor je klanten. Je kunt ook de webshop functie koppelen met maandelijkse automatische incasso zodat je een soort Netflix voor je premium trainingen maakt. In Buddify kun je cursussen, handleidingen, trainingen en andere digitale en fysieke producten verkopen.

Start met Buddify

Sociaal intranet voor medewerkers

Medewerkers binnen een bedrijf beschikken samen over een berg kennis en ervaring. Door verschillende, vaak afgesloten, afdelingen wordt is deze kracht moeilijk te bundelen. Buddify biedt een sociaal intranet voor medewerkers waarmee ze samen oplossingen voor interne vraagstukken kunnen bedenken.

Start met Buddify

Co-creatie en participatie platform

Buddify geeft de mogelijkheid om samen te werken aan de uitvoering van een idee. Je kunt leden toegang geven in een besloten omgeving, waarin ideeen over een bepaald vraagstuk, concept of verandering besproken kunnen worden. Er kunnen besloten groepen, forums en blogs worden opgezet. Samenwerken naar de beste oplossing.

Start met Buddify

Webshop met community

Buddify kun je als community webshop gebruiken. Klanten kunnen virtuele en fysieke producten verkopen. Na hun aankoop worden ze automatisch lid en kunnen ze sparren over je producten. Ook kun je feedback ontvangen zodat je product steeds beter wordt. Daarnaast kun je vragen op één centrale plaats beantwoorden waardoor je klantenservice effectief wordt.

Start met Buddify

Interactief forum met puntensysteem

Buddify beschikt over een forum systeem dat je openbaar of besloten kunt maken. Je kunt leden punten geven voor bepaalde acties, zoals het starten van een nieuw topic. De top leden worden getoond in een leaderboard. Het forum kun je afschermen met een betaalmuur. Nadat klanten betaald hebben via iDeal krijgen ze automatisch toegang.

Start met Buddify

Bouw een online community

Met Buddify kun je een online community bouwen rondom je bedrijf. Je kunt ervoor kiezen om je community openbaar te maken. Of je kiest om er een betaalde community van te maken met premium inhoud zoals video's. Betalingen voor je premium community gaan via de ingebouwde webshop met automatische incasso.

  • Krijg trouwe klanten in je bedrijf
Starten met Buddify!

Maak je klantenservice effectiever

Wellicht herken je het; alweer een klant die belt met dezelfde vraag. Hoe fijn zou het zijn als je één centrale online plaats hebt waar alle vragen beantwoord worden? Zodat je geen dubbele vragen meer krijgt en je klantenservice een stuk effectiever wordt. Je klanten zullen het fijn vinden dat ze een plek voor al hun vragen hebben.

  • Beantwoord alle vragen op één plek
Starten met Buddify!

Leer kennis aan klanten via e-learning

Bouw een online training met Buddify. Maak een uitgebreide training met video's, lesmateriaal en leden forum voor je klanten. Koppel de ingebouwde webshop aan online training en ontvang automatisch betalingen via iDEAL, Paypal, Creditcard en meer. Leer nieuwe kennis aan je klanten via e-learning. Bouw verschillende modules met praktische tips.

  • Verkoop een online training en maak meer omzet
Starten met Buddify!

Start met een webshop en maak omzet

Start een webshop met ingebouwde community met Buddify. Start een eigen productlijn met diverse categorieën. Krijg een eigen webshop met winkelwagen en afreken pagina. Laat bezoekers eenvoudig afrekenen via bekende betaalmethoden zoals iDEAL, Paypal, Mistercash en Creditcard. Beheer bestellingen en voorraden vanuit het dashboard.

  • Verkoop producten en trainingen online, maak een extra verdienmodel
Starten met Buddify!

Gamification; punten systeem voor interactie

Met een Buddify community krijgen je leden punten voor bepaalde acties. Zo krijgen ze punten voor het feit dat ze lid worden, een reactie plaatsen op het forum, een nieuw topic aanmaken, etc. Leden worden hierdoor uitgedaagd en zullen actiever zijn binnen je community. Daarnaast beschikt Buddify over een Leaderboard voor de meest actieve leden.

  • Daag leden uit tot interactie
Starten met Buddify!

Feedback; onderzoek de kwaliteit van je producten

Buddify helpt om de kwaliteit van je product en van je bedrijf in het algemeen te verbeteren. Je kunt in het forum een review verzoek plaatsen over een bepaald onderwerp. Leden zullen hierop reageren met waardevolle feedback. Deze terugkoppeling kun je gebruiken voor het verbeteren van je aanbod. Iedere dag een stapje beter.

  • Krijg een beter product
Starten met Buddify!

Community in eigen huisstijl

Je Buddify community kun je aanpassen aan de huisstijl van je bedrijf. Kies het logo, de kleuren, de lettertypen en de vormen om je community in lijn met je bestaande huisstijl te maken. Daarnaast kun je met de ingebouwde designer flitsende ontwerpen maken voor je homepagina, salespagina's en andere pagina's van je website. Alles voor een optimale beleving.

  • Maak de ultieme beleving voor je klant
Starten met Buddify!