Over

Bij Buddify geloven we dat community en online verkoop hand in hand gaan. Daarom hebben we de ultieme software gemaakt voor het bouwen en beheren van communities en e-commerce platforms binnen organisaties. Ons platform combineert de beste functies van community- en lidmaatschap software, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om een bloeiende online community op te bouwen en meer omzet te genereren.

Online community laten groeien en behouden

Oprichter Menno Bouma zag de behoefte aan een meer omvattende oplossing voor community- en ledenbeheer. Buddify is ontstaan uit die behoefte en is sindsdien uitgegroeid tot een krachtig platform dat wordt gebruikt door organisaties van elke omvang, van kleine non-profitorganisaties tot grote bedrijven.

Ons platform is ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn, met functies zoals een online klaslokaal, gamification, een agenda, groepen, online winkelfuncties, online betalingen, geavanceerd zoeken en beveiliging. Wij zijn van mening dat communities voor iedereen toegankelijk moeten zijn en we streven ernaar onze software zo toegankelijk mogelijk te maken.

Bij Buddify zijn we gepassioneerd door gemeenschapsvorming en het helpen van organisaties om te groeien. Ons team van experts is toegewijd om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van implementatie tot ondersteuning. We zijn er om je te helpen de community op te bouwen die je altijd al hebt gewild, en we doen er alles aan om het zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Dus of je nu een nieuwe community start of je bestaande community naar een hoger niveau wilt tillen, Buddify is het platform voor jou. Laten we samen beginnen met het bouwen van een betere gemeenschap!