Functies van Buddify

Sociale interactie tussen leden

Buddify zorgt voor sociale interactie tussen deelnemers. Dit kunnen klanten, medewerkers of community leden zijn die ideeën uitwisselen, elkaar slimmer maken of zaken organiseren.

Leden, medewerkers en klanten hebben de mogelijkheid om in een besloten omgeving deel te nemen aan forum onderwerpen en afgeschermde blogs. Hierin kunnen zij reageren, liken of disliken, vriendschappen sluiten met andere leden en mensen taggen om ze te betrekken in een discussie.

Slimmer worden en inzichten krijgen

Buddify maakt het voor collega’s, community leden of klanten mogelijk om kennis uit te wisselen. Zodat deelnemers slimmer worden en nieuwe inzichten krijgen. Dit verbetert de resultaten van de organisatie.

Een community starten is de ideale methode om gelijkgestemde mensen bij elkaar te brengen. Omdat vrijwel alle leden over bepaalde onderwerpen kunnen meepraten ontstaan hoogwaardige discussies. Vraagstukken van deelnemers worden hierdoor sneller opgelost.

Online winkelen voor bezoekers

Met Buddify kun je een professionele webshop maken. Met producten, een winkelmand en een afrekenpagina met iDEAL.

In het Buddify dashboard kun je producten beheren. Zo kun je een titel, omschrijving, SKU-nummer, afbeeldingen en meer toevoegen. Je kunt gebruik maken van een voorraad functie en tevens je bestellingen en klanten beheren.