Buddlers

Buddify klanten

De Buddify Ledenclub

Klanten van Buddify noemen we ook wel Buddlers. Als je Buddify bestelt en Buddler wordt, dan krijg je toegang tot de Buddify Ledenclub. In deze online omgeving vind je allerlei tips om te werken aan community building en het bouwen van een online portaal voor je eigen klanten. Je kunt een eigen profiel aanmaken om te netwerken en deelnemen aan diverse forum topics. Op deze manier kun je het maximale halen uit je eigen Buddify community!

Maak kennis met de Buddlers

SocialMedia4You, social media marketing

SocialMedia4You is een social media marketing tool, waarmee je consistent artikelen kunt plaatsen over al je social media accounts tegelijk. De Buddify community van deze klant bevat handleidingen, social media trainingen en een ledenclub waarin leden kunnen overleggen. Daarnaast worden door de ontwikkelaars updates gedeeld over nieuwe functies binnen het product.

Start met Buddify

Winstmagneet, website software

Winstmagneet is website software voor het MKB. De Buddify community van dit bedrijf wordt gebruikt om interactie te verzorgen tussen klanten. Daarnaast worden klanten uitgedaagd voor challenges en bestaat er een mogelijkheid om feedback te geven op het product. Iedere maand wordt de feedback doorgevoerd waardoor alle klanten profiteren.

Start met Buddify

Menno Bouma, ondernemerscoach

Ondernemerscoach Menno Bouma gebruikt Buddify voor het verkopen van online tools en trainingen. In de community software zijn cursussen te vinden over zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie en Facebook marketing. Daarnaast worden de maandbedragen voor een aantal tools automatisch geincasseerd via Buddify.

Start met Buddify